Ring mig: 0722 250 450

Busy Bee – Shredded Bee.

Image

Sommaren är här med allt vad det innebär. För större andelen av människor innebär det mer aktivitet (exklusive soldyrkarna förstås), mer utomhus vistelse, mer initiativtagande, folk blir generellt mer aktiva under sommaren. Dels så lämnas man med ett väder som är mer lämpat för att ta sig runt och omkring, dels så tror jag solen helt enkelt har den effekten. Precis som den skänker mer liv åt natur och växter så tror jag den påverkar oss som människor på ett mer positivt sätt. Det är inte för inte som vi här uppe i norden kan ses som ett folkslag som är lite mer timida, lite mer återhållsamma. Medan om vi går lite längre söder i Europa så är folk väldigt ”passionerade” och öppna. Myt? Dem flesta fördomar och myter är sprungna ur någon form av generalisering, jag tror helt klart det ligger något i det.

För mig personligen innebär sommaren mer jobb, mer aktiviteter, mer uteserveringar, vänner, mer allt. För att toppa det så har jag 3 böcker på lager som jag bara väntar på att få chans att plöja igenom. Har startat ett projekt i samband med Bloggen också som jag ser väldigt mycket fram emot. Det kommer löpa en tid nu och jag kan inte säg så mycket mer om det för stunden men ni kommer få se och höra om det i framtiden. Ska bli väldigt intressant!

Jämsides med allt detta löper min egen diet, som jag är extremt tacksam för. Hade man varit som dem andra 99%’en av personer som tränar och gör dieter/deff’ar till något extremt som måste tänkas på och skötas och se efter 24/7 så hade det aldrig gått. Sommaren hade blivit en plåga istället för något underbart.
Den typen av människor känner ni säkert till. Det är samma person som går till gymmet 6-7 dagar i veckan. Dem kör med enorma kaloriunderskott dygnet runt, dem kör ”powerwalks” morgon/middag/kväll och när dem går dem på deff så lever dem, andas och tänker deff. Det blir vem dem är dem kommande 8-16v. Dem deffar nu, dem är deff. Dem kan inte komma till din fest för dem deffar. Dem kan inte följa med ut och käka för att dem deffar. Det kommer inte dricka någon sprit för att dem deffar. Glass? Glöm det dem….Ja ni förstår mönstret. Är det ett sätt ni hade velat spendera er sommar? Knappast va.

Medan en annan skänker det en tanke om dagen (när det är dags för att käka) men springer ändå runt på ~7% kroppsfett, schyssta abs och trycker i sig cheesecakes veckovis .

Jag tror på att man ska göra det enkelt för sig. Du ska inte behöva slava under former som du knappt klarar av allt hålla, samtidigt göra det till ett tänk där du går runt och det enda du kan tänka på är när du ska få äta igen och hur mycket du väger. Samtidigt allt du inte får eller kan göra.

Det blir upplagt för att du ska misslyckas. För mycket kan gå fel.

Det är bättre och skapa sig förutsättningar med ramar som gör att du har råd att göra fel lite då och lite då utan att det kommer påverka dina resultat. Leva i en vardag där du har ett upplägg som tillåter dig att äta vad du vill under kontrollerade former.

Saker och ting behöver inte vara plågsamma bara för att du ska få resultat.

Image

(Träna för att leva, lev inte för att träna)

Kommentera