Ring mig: 0722 250 450

Chins video, PR’s i Mark och BBQ’s.

Fullspäckad dag från början till start.

Josephine inledde vårt gympass med att visa var skåpet skulle stå och satte ribban högt. Hon drog iväg ett PR på 78kg x 3 reps i Marklyft! Detta på en vikt av 60kg. Imponerande speciellt då vi började träna ihop i Mars månad och hon då lyfte ~35kg i marklyft. Sakta men säkert har vi utformat hennes schema och hon har gjort stadig progression hela vägen. Hon går en intressant framtid till mötes!

När den ribban vart satt och det väl var dags för mig att lyfta var det bara bita i det sura äpplet och dra. Satte iväg en 165kg x 6 reps, inget jätte märkvärdigt i vanliga fall kanske men med mina nätta och ner-deffade 78kg så kändes det ruggigt fint. Med en ~7% kroppsfett har man inte mycket ork kvar och gör fantastiska lyft.

Image
(Med mandatory cave-man vrål ofc.)

Jag lovade att skulle jag komma ihåg så skulle jag försöka dra iväg en video med, sagt och gjort blev det så. Presenterar här en oredigerad film på mitt 45kg x 3 chins lyft.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=56KqjhGnYbc&feature=youtu.be]

(…and that’s how it’s done.)

Frammåt kvällen blev det efterlängtat BBQ post-workout grillning! Dem’ meats bro!
Image

(Gotta get that protein bro! Kyckling/kalkon/Chorizo korvar och karré!)

Kommentera