Ring mig: 0722 250 450

Återblicken v.19

Då har ännu en vecka passerat oss. Adepterna fortskrider och jobba hårt, dem är väl insatta i hur allt funkar och har sina egna målbilder uppsatta. Jag tycker det är viktigt att jobba målinriktat och det tror jag alla mina adepter kan skriva under på hur mycket jag trycker på detta. Att ha ett klart mål eller en målbild ger en något konkret och jobba mot, utifrån målet kan man sedan skära ner progressionen i bitar som man betar av allteftersom för att till slut komma fram till sitt huvudmål. På detta sättet underlättar man inte bara för sig själv utan hela resan. Det blir en behagligare ton på resan fram till målet.

Några som har jobbat hårt för med sina mål är följande adepter vars resultat har presenterats under den gångna veckan.

Josephine
HeartshapedJosephine2

Josephine är tillbaka med sin diet för i år. Precis som förra året så är INTE syftet att droppa massa kilon och gå ner i vikt, utan att plocka fram exciterande muskelmassa och definitioner. Det har jobbats stenhårt det senaste året och Josephine har skördat goda resultat på gymmet.
Fokus ligger nu på att plocka fram en schyst sommar-form utan att tappa någon styrka eller gå någon komplicerad diet. En vettig diet i mina ögon ska inte vara i vägen för ditt liv, den ska hjälpa inte stjälpa. Att få lov och äta sig mätt och inte gå hungrig är i mina ögon ett grundläggande krav.

Länk till förra årets diet

Björn
HeartshapedBjorn

Björn har inte bara förändrat sin kost, anammat en helt ny livsstil, ökat i styrka, blivit snabbare och kommit i form. Utan han har tagit sig i sitt livs form!

Bilden till höger är tagen i höstas och den vänstra är hans dagsform efter 12v av hårt arbete tillsammans. Jag kunde inte varit stoltare över honom, han har verkligen gjort ett kanon-jobb!
Vårt arbete tillsammans är inte över än, vi kommer fortsätta jobba och ta hans fysik till nya höjder. Vi går en spännande framtid till mötes.

Tahir
Photo 2014-05-12 09 30 11

Tahir  smäller högt och det gör även hans resultat.
Tahir har gjort ett riktigt bra jobb rakt igenom hela sin diet och har fått ett fantastiskt resultat därefter.
Extremt stolt över honom och hade inte förväntat mig något mindre. Jag är glad över att få ha tagit del av hans resa och ser fram emot att se hans utveckling kommande tid.

Kommentera