Ring mig: 0722 250 450

HEARTSHAPED Client Spotlight: Natalia

HEARTSHAPED Client Spotlight: Natalia.

Natalia är en av alla dem många mammor som har och lever det ”perfekta” livet, där man är tämligen nöjd med allting runtomkriFoto 2015-09-28 15 48 10ng; barnen(barnet), mannen, huset, jobbet, familjen och allt annat som hör till. En av alla dem som har jobbat, stressat, dragit sig genom slit, för att skapa förutsättningarna för livet hon så gärna vill leva. Mitt i allt detta har hon, som så många andra, tappat sig själv längst vägen. Hon har fått stå åt sidan för att kunna ta hand om hus, hem, barn och ändå kunna fortsätta bana väg och prestera. En situation som absolut inte är helt ovanlig.
Då hon varit väldigt aktiv som ung har detta gnagt någonstans i bakhuvudet och det är detta som skulle bli ståndpunkten för mitt samarbete med henne. Under alla dem år där hon fått stå åt sidan har övervikten sakta gjort sig till känna och tagit över.
Vårt mål skulle bli att få Natalia på banan igen efter graviditet, ta tillbaka kontrollen över sitt eget liv, sina matvanor, hälsa & kost och återigen introducera träningen i sitt liv på ett plan som fungerar för hennes ”nya” liv.

Detta skulle visa sig lite mer problematiskt än vad hon tänkt sig, rent initialt. Innan vi ens hann köra igång vårt samarbete skulle mentala spöken göra sig till känna och Natalia backade inför sig själv och började tvivla på sin egen förmåga att faktiskt genomföra en förändring i sitt liv. Det skulle krävas ett antal konsultationer innan Natalia kände sig redo att ta tag i allt.
Såhär i efterhand känns det ganska banalt, då Natalia har presterat fantastiskt bra hela vägen!
När jag blickar tillbaka på den här initiala perioden av hennes resa så har jag svårt och ta till mig att det faktiskt är samma person. Natalia har verkligen kämpat mentalt såväl som fysiskt och utvecklas enormt under dessa 15v och hon har gjort det med bravur.

Tillsammans satte vi ett av många del-mål för hennes 20v period och redan i förra veckan passerade hon detta. Vi är inte helt framme där vi vill vara men med resterande tid så hyser jag inga som helst tvivel på att Natalia kommer nå hela vägen fram.

Allmänna mått
Tid: 15v
Vikt: -13,5kg
Kroppsfett: -12%
BMI: -5

Omkretsmått
Armar: -3cm
Bröstomfång: -10cm
Midja: -12cm
Höfter: -13cm
Lår: -6cm
Vader: -2cm

Foto 2015-09-28 15 47 59

Kommentera