Ring mig: 0722 250 450

HEARTSHAPED Client Spotlight: Martina

Martina har i flera år dragits med övervikt, plöjt genom mängder med jojo-bantnings dieter och haft stora hormonella problem till följd. Det har vart så till den grad att hon tvingats ta professionell hjälp och i princip blivit tillsagd att hon skulle få dras med dem i resten av sitt liv – dömd att leva i övervikt med trasiga hormoner. Samtidigt har hon haft en längtan av att komma igång och träna – ta tag i sin hälsa och få utlopp för all energi.Martina_rest
Med den här utgångspunkten kontaktade hon mig – ett slags ’sista chansen till ett friskare liv’-steg mot hälsan. Med Personlig träning och Online coaching hoppades hon återfå en del av sitt liv som varit utdömt sedan länge.

Grunden till vårt samarbete skulle bli hård, hänsynslös träning tillsammans med en diet uppstyrd efter Martinas personlig mått, hormonprofil och träning. Under dem första 10 veckorna med min ständiga övervakning gick vi ifrån novis-lyft till stora tunga lyft närmare 100kg i samtliga 3 stora basövningar. Det har varit ett otroligt privilegie att få se Martina utvecklas från grunden till en riktig stjärna och kraft att räkna med. Dieten har Martina skött exemplarisk och träningen har präglats av svett, lycka och tårar. Det har inte alltid varit lätt eller roligt men varje pass har avslutats i lyckans namn.
Jag har haft äran att få följa Martina från att enbart vilja ”gå ner lite i vikt, shape’a till formen och bättra på mamma-magen” till att ta sig till sig i form och sedan uppdaga nya mål som att komma i ÄNNU vassare form. Slå personbästa på 115kg Marklyft (1.8x hennes kroppsvikt), 95kg Knäböj och helt otroliga 70kg Bänkpress(!!!) (1.1x hennes kroppsvikt). Ingenting gör mig gladare än nu se henne påväg mot sitt LIVS BÄSTA form!

Foto 2015-09-22 13 30 28

Trots mamma-mage, trotsbröllop, möhippor och allt annat som hör livet till men som folk gärna använder som ursäkter så har Martina presterat som INGEN ANNAN och levererat resultat gång på gång, vecka på vecka. Från att ha känt sig överviktig, otillräcklig och olycklig till att vara fullkomligt nöjd med sig själv men ändå känna att man har så mycket mer inom sig, större utveckling’s potential att nå – otroligt kul att få bevittna som medpassagerare under denna grymma resa och jag kan inget annat än hålla med.

 

Allmänna mått & statistik Martina_Side

Tid: 29v
Vikt: -16,6kg
Kroppsfett: -14,5%
BMI: -7,3

Omkretsmått (Vecka 0 – Vecka 29)
Biceps avslappnad: 32 cm (-3 cm)
Bröstomfång: 94,5 cm (-13,5cm)
Midja: 83 cm (-20 cm)
Höfter: 90 cm (-16 cm)
Lår: 54 cm (-14cm)
Vader: 38,5 cm (-3,5 cm)

Styrka (Vecka 0 – Vecka 29)
Knäböj: 30kg – 100kg (one rep max)
Marklyft: 40kg – 115kg (one rep max)
Bänkpress: 25kg -75kg (one rep max)

Martina_Frontmartina_back

Kommentera