Ring mig: 0722 250 450

HEARTSHAPED firar nytt samarbete

PT Arbete

Idag kan jag STOLT presentera nästa steg i Heartshaped Physique’s PT-utveckling. Med start i veckan så kommer Heartshaped att inleda ett nytt samarbete tillsammans med BTC Båstad Träning’s center & F/S. Sedan en tid tillbaka så har vi undersökt möjligheterna för att kunna genomföra någon form av kollaboration i en eller en annan form.  Nu äntligen, så har vi arbetat fram ett underlag som ska fungera för alla involverade parter, där ni som klienter är en stor del och läggs som viktigast punkt för samarbetet.
Vad detta kommer att innebära rent konkret är  att vi från Heartshaped kommer att ha tillgång till 3st helt nya träningsanläggningar som sträcker sig från Höganäs, Ängelholm till Båstad. Möjlighet till träning dygnet runt, med massor av ny utrustning i form av maskiner, gruppträningssalar, gym på två våningar med konditionspark, multihall för funktionell träning, cirkelgym, Indoor walking, Spinning, Boxnings utrustning, crossfit salar för att bara nämna en del.
Där kommer finnas alltifrån mindre och mer personligt gym till stora öppna gym.

En annan sak som kommer att gangna alla mina klienter är att ni i fortsättningen   kommer att kunna träna gratis på plats med mig. Väljer ni att köpa timmar från mig så kommer ni inte att behöva lösa något medlemskort på gymmet i fråga för att kunna nyttja dem timmarna.

För att fira detta, tänkte jag köra en kampanj över Bloggen och Sociala Medier där jag kommer att erbjuda 5st exklusiva PT-platser med -15% reducerat pris på valfritt PT-paket.
Dessa 5 platser tar inte hänsyn till någon kö-lista utan det är helt enkelt först kvarn får mala.

Detta samarbete kommer givetvis att innebära stora möjligheter för både mig och  Heartshaped. Det är med spänning jag blickar framåt inför denna häftiga resa. Jag hoppas givetvis att ni vill följa med mig och ta del av 2015’s höst/vinter-träning. Tillsammans skapar vi dem bästa förutsättningarna för er träning!

TL/DR;

  • Fler PT-paket med möjlighet till flex.
  • Fler tider att kunna boka på dygnet, under hela dygnet.
  • Mer PT flexibilitet.
  • Tillgång till 3st nya, fräscha lokaler att träna i. Alltifrån mindre personliga anläggningar till större lokaler med all tänkbar utrustning från funktionella maskiner, gruppträningssalar, gym på två våningar med konditionspark, multihall för funktionell träning, cirkelgym, Indoor walking, Spinning, Boxning.
  • Totalt  4500 kvm att nyttja för enbart träning i alla dess former.
  • Gratis träning med mig på plats (inga krav på medlemskort).

 

HSP_PT_Ängelholm_Kampanj

 

Kommentera