Ring mig: 0722 250 450

HEARTSHAPED Client Spotlight: Adam – del 2

 

HEARTSHAPED Client Spotlight: Adam – del 2

Med en redan väl-lagd grundlig fysik blev jag kontakt av Adam. Redan innan vi bestämde oss för att inleda ett samarbete så hade Adam ett hum om vad han ville få ut och hur han ville göra. Efter att ha diskutera fram och tillbaka en del, så bestämde vi oss för att lägga PT_Ängelholm_HEARTSHAPED_Adam15upp ett diet-schema med syfte att skära bort fettmassa samtidigt som vi försöker bibehålla så mycket av hans effektiva(läs: muskel) massa så möjligt. Få till formen och dra fram definition på kroppen, i syfte att få en
vettig grund att sedan bygga vidare på

Initialt så blev det något av en omställning, kost-mässigt för Adam. Det var mycket mat och fortsatt långt in på vecka ~6 tyckte Adam att han fortfarande fick för mycket mat, ett väldigt angenämt problem under diet-tider om du frågar mig.
Många underskattar mängden mat vi behöver få oss och alltför ofta advoceras det alldeles för snäva & kaloritunna upplägg på sociala medier.
Utöver maten så har Adams diet gått relativt smärtfri, han har till och med hunnit med en grabb-resa utomlands och ett par helger med cheat-meals. Trots detta har dieten gått väldigt bra. Adam har gjort ett riktigt bra jobb rakt igenom hela sin diet och har fått ett fantastiskt resultat därefter.

I dag väger han in -12,6kg lättare med drygt -14% kroppsfett och styrkan intakt. Vi är inte riktigt färdiga än, utan vill ha ner honom ännu en bit, för att få till den där riktigt vassa fysiken.
Jag är extremt stolt över honom, han har gjort ett makalöst bra jobb, speciellt med tanke på var vi startade och hur mycket annat han har hunnit med under samma period.
Jag är glad över att få ha tagit del av hans resa, väldigt nöjd coach och PT och ser fram emot att se hans utveckling kommande tid!

Statistik

Allmänna mått
Vikt: -12,6kg
Tid: 15v.
Kroppsfett: -14%

Omkretsmått
Armar: 37 (-1,5cm
Bröstomfång: -5cm
Midja: -16,7cm
Höfter: -8cm
Lår: -5cm
Vader: -3cm

Tester
Planka: 3min (+2min)
Armhävningar: 80st (+15st)
Knäböj: 60st (+20st)
Balans: +2
Rörlighet: +3

 

Foto 2015-11-09 12 07 23PT_Ängelholm_Foto 2015-11-09 12 06 07

 

Kommentera