Ring mig: 0722 250 450

HEARTSHAPED PT Client Spotlight: Christoffer

 

HEARTSHAPED PT Client Spotlight

: Christoffer.
 

Ängelholm: Hur beskriver man Christoffer och den resan han avlagt som bäst? ’The real deal’, ’walk the walk, talk the talk’ är två bra ordspråk som kommer till minnes först. PT_Ängelholm_CW5
När Christoffer kontaktade mig berättade han att han bedrivit någon form av idrott ända sedan tidiga barnsben. Senaste åren har lagts på styrketräning och där han mer eller mindre kört fast i samma vanor, vilket man lätt gör inom denna idrott. Han var trött på att det ”inte hände något” varken estetiskt eller rent prestationsmässigt.
Vad Christoffer ville med ett samarbete mellan oss två var först och främst: förändring.
Han ville toppa formen & samtidigt bli starkare. Få en snyggare kropp, muskulösare utseende men samtidigt lära sig hur han kan hålla det efteråt.

Inga små mål, speciellt under ett kaloriunderskott men med facit i hand så tror jag att vi kan kryssa alla dem målen!

Initialt kände Christoffer att han kunde träningsbiten men behövde främst hjälp med kosten. Då alla mina upplägg interagerar med varandra på ett sätt där du behöver bedriva en viss typ av träning anpassad efter dina mål för att få som bäst resultat, så la jag upp ett helt nytt träningsprogram tillsammans med Christoffers nya kostprogram.

Genom hela resan så har Christoffer varit fullkomligt fantastisk att arbeta med. När vi har gjort förändringar i träning eller kost så har han inte en enda gång tvekat, ifrågasatt eller suckat. Han har tagit sig an alla mina utmaningar med bravur och alltid presterat sitt yttersta. Det är här jag verkligen känner att Christoffer är ’the real deal’ – det är många som vill ta sig i form men det är väldigt få som har det i sig att göra jobbet som krävs.

Att vi tagit Christoffer till sitt livs form råder det ingen tvekan om, att vi dessutom lyckats öka alla hans basövningar under samma period med alltifrån +5 – +30(!)kg i respektive övning är en av dem större vinster från hans resa.

Grymt stolt över denna killen, nöjd coach & PT, det har varit en sann ära att få jobba med honom!

Statistik

Allmänna mått
Vikt: -11,4kg
Tid: 15v.
Kroppsfett: -13,35%

Omkretsmått
Armar: -0,5cm
Bröstomfång: -5cm
Midja: -9cm
Höfter: -4cm
Lår: -7cm
Vader: -1cm

Tester
Knäböj 89st/min
Armhävningar 92st /min
Planka 4,33min/max
Balans: +1
Rörlighet: +6

Styrka
Knäböj 100kg – 115kg  x5(+15kg)
Chin up 25kg – 35kg x5 (+5kg)
Marklyft 120kg – 150kg x5 (+30kg)
Bänkpress 100kg – 107kg x5 (+7kg)
CW4PT_Ängelholm_CW6
CW2

PT_Ängelholm_CW3PT_Ängelholm_CW1

Kommentera