Ring mig: 0722 250 450

Biografi

Nadim Al-Sharif

Grundare av Heartshaped Physique.
Int. Lic. Personlig tränare.
Int. Lic. Kostrådgivare.
Graviditets cert.
Viktminskning & Fettförbrännings cert.
Hypertrofi & Muskeltillväxt cert.
Core stabilitets cert.
EHFA Cert.
Lärare, DS PT-Skola.

Bakgrund

Med över 10 års erfarenhet från Hälso – och – Fitness branschen tillhandahåller jag idag mina tjänster som  Int.Lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare och Hälso coach. I mitt yrke och som entreprenör & egenföretagare väljer jag alltid att prioritera klientens behov och sätter individens roll & hälsa som centrum för vad som ska åstadkommas.  Med en bakgrund som präglats av ärftligt,  kroniskt betingat hjärtfel och fått leva som utdömd under strikt träningsförbud – så är jag väl medveten om hur mycket det krävs för att överbrygga personliga problem och ta sig förbi hinder. Detta är något som har sporrat min passion för att hjälpa andra att överkomma sina problem och ta sig till nästa nivå.
Vi sidan av mitt företag och arbete som PT-utbildare så studerar jag även Systemutveckling – agil webbprogrammering på heltid vid Malmö högskola.
Min tro och mitt synsätt på hälsa, fitness, gym och atlet-utvecklande sträcker sig långt bortom normen för vad som idag ses som standard inom fitness-branschen. Jag ser det ur ett holistiskt helhets perspektiv och tänk, där kroppen, människan och medvetandet är ett. För att nå bästa resultat så krävs det mer än att bara jaga en vikt eller ett mått i sin träning, det krävs mer än att följa ett kost-schema – att söka förståelse är första steget.

Läs mer om min resa här -> From Bodybuilding to Open Heart Surgery and Back

Lev inte för att träna, träna för att leva

Personlig Tränare

nadimEfter att ha arbetat ett flertal år inom branschen med över hundratals lyckade klienter och klient-transformationer (varav några ni finner här på sidan) så finns idag mitt företag med bas i Ängelholm. Då efterfrågan har varit stor så har jag även öppnat upp portarna för Online Coaching och har idag klienter och kunder över hela vårt avlånga land. Förra året hade jag äran av att få vara
med i tidningen under  HD’s uppslag av veckans företag .
Jag kan även stoltsera med titeln som en av dem första Personliga Tränarna & egenföretagarna i Sverige som fått skriva kontrakt med Friskis & Svettis (Båstad/Ängelholm) – numera kan ni även finna mig i  4 av deras anläggningar i Nordvästra Skåne. Där kan vi träna tillsammans utan extra avgift  eller krav för medlemskort för eran del, så länge ni är där tillsammans med mig. Utanför dessa portar finns jag även på ett antal andra kringliggande gym i Helsingborg, Malmö och Höganäs.


PT-Utbildare

11068082_10204217918391702_9023820361841994337_nSedan en tid tillbaka har jag även jobbat en del tillsammans med DS trademark som PT-utbildare och lärare.  I rollen som Personlig tränare sätter  jag alltid mina klienter först & främst och via ett ödmjukt men pedagogiskt lärande försöker jag upplysa och arbeta fram resultat tillsammans med vederbörande. På samma sätt agerar jag i mitt lärande i form av lärare på DS. Jag värdesätter alltid mina elevers åsikter, alla får gehör och tillsammans skapar vi en lärorik miljö att utvecklas i, så att framtidens PT’s ska få ett så bra underlag så möjligt att stå på när dem kommer ut i arbetslivet. Som lärare undervisar jag i alltifrån Anatomi, Fysiologi och Näringslära.

Atlet

mp15Under vintern 2015 gjorde jag min scen-debut som tävlande atlet på Decembercupen. Detta var för mig enormt och väldigt signifikant då jag under 1 års tid sedan 3 år tillbaka levt under ett strikt ”träningsförbud” och fått höra att jag aldrig skulle få lov att styrketräna igen till följd efter öppen hjärtoperation och pacemaker implantat. Med sagt, att ha möjlighet att stå på scenen
& debutera och dessutom lyckas ta sig till finalplacering – känns enormt stort. Trägen är den som vinner.
Tiden efter min pacemaker operation har varit, rent träningsmässigt en av den mest framgångsrika period i mitt liv. Jag har satt några av mina största och tyngsta person-bästa och har sett min kropp och teknik utvecklas enormt. Vägen har aldrig varit spikrak, precis som alla andra har jag gjort massor med misstag och gått i dem flesta av fällor. Jag har drabbats av sjukdomar och åkommor – allt som hör till livet men det är också vad som har präglat mig och gjort mig till den jag är idag. Det är alla dem misstagen, svåra besluten och prövningarna tillsammans med egna erfarenheter, efterforskningar och utbildningar som idag ligger till grund för mitt koncept och Heartshaped Physique.