Ring mig: 0722 250 450

Online coaching

Får du inte ut det du vill ha av din träning?
Går du resultatslös tid efter tid?
Behöver du stöd genom din resa mot nya mål för träning och hälsa?
Är du trött på snabba lösningar, sopp-dieter, shakes och quick-fixes?
Är online coaching för dig?

Fördelen med att anlita just mig som din online coach är att du får träningsschema, kostschema och online coachning av en person som inte bara är licensierad personlig tränare med yrkeserfarenhet utan även dagligen jobbar professionellt med träning, kost och hälsa i vardagen och lever som han lär.

Personlig träning online

Är du intresserad av min hjälp, men inte har möjlighet att träna med mig som personlig tränare på plats? Då är Online Coaching för dig.

Vi är alla olika som individer och gillar därför självklart olika träningsformer. Utifrån dina önskemål och behov lägger jag upp individanpassade kost- och träningsprogram att utföra på egen hand. Det finns något för alla! Oavsett om det handlar om viktnedgång, viktuppgång, muskeltillväxt, eller bara allmänt välbefinnande hjälper jag dig på rätt väg och tillsammans jobbar vi sedan mot dina mål och utveckling!

Varför Online Coaching?

 • Du får hjälp att anpassa träningen utefter dina behov och förutsättningar.
 • Du sparar tid och behöver inte planera och tänka själv.
 • Kunnig och hängiven hjälp med många års erfarenhet inom branschen.
 • Genom en bra tränings, och kostplanering effektiviserar jag träningen för dig.

 Kost och träning 

Riktar sig till dig som vill göra en livsstilsförändring eller nå ett långsiktigt mål inom kost och träning. Tillsammans kommer vi fokusera  på att balanserad träning och kost med hälsan i ett helhetsperspektiv utifrån dina mål och förutsättningar. Jag finns vid din sida och tillsammans jobbar vi för din hälsa och ditt välmående!

Att bygga en stark kropp eller snygg fysik är inget som görs på en handvändning, det är vi alla medvetna om. Att bygga muskler eller tappa fettfri massa utan att bryta ned kroppen är ett långtidsprojekt och kräver ett långt åtagande. Beroende på målsättning, tidigare erfarenheter, skador och en rad andra faktorer så kommer det finnas olika stort behov för periodisering och tidsram.
Tillsammans kommer vi precisera ner dit mål och fästa en vettig tidsram för att uppnå det på.

Vad ingår?

 • Kost & träningsschema specialiserat utefter dina behov och mål.
 • Mål & delmål längst vägen för att se till att vi uppnår önskat mål tillsammans.
 • Länkar, filmer och texter för att hjälpa med inlärning.
 • Dygnet runt hjälp online.
 • Möjlighet till direkt chattkontakt med mig.
 • Uppföljning och utvärdering av dina resultat en gång i veckan.
 • Tips, råd och coachning under hela perioden.
 • Diet upplägg som lär ut hur du själv efter vårt avslut kan lägga upp din kost för framtiden.

Sen får du givetvis komma med krav och önskemål på vad du själv vill ha ur det hela, så att vi tillsammans kan staka ut rätt väg åt dig.

Hur går det till?

När du bestämt dig för vilket upplägg och form som passar dig bäst och hur du vill bedriva din träning så kontaktar du mig via sociala medier eller e-post . Vi bestämmer en tid för konsultation, live eller online där vi tillsammans gör en bedömning av din situation och mål, när det är klart kommer du att fylla i en livsstilsprofil och hälsodeklaration. Utifrån alla uppgifter från din sida, tillsammans med mål och upplägg kommer jag sedan att utforma en profil på dig som kommer ligga till grund för ditt kommande kost & träningsprogram.
Beroende på vilka mål du har med din träning genomförs olika ”tester” på egen hand med instruktioner från mig innan träningen sätts igång.

Vi kommer även att ha en öppen dialog fram & tillbaka genom veckan för att se till att du håller dig till spelplanen, samt en gång i veckan kommer vi ha en bestämd återkopplings-tid där du rapporterar veckans resultat.

När uppläggen är klara är det bara att köra igång! Grattis, du har nu tagit ett kliv närmare dina mål och tillsammans ska vi nu jobba hårt för att du ska lyckas, samtidigt som vi ska ha så mycket skoj vi kan längs vägen!