Ring mig: 0722 250 450

Portfolio

Under årens lopp så har jag hjälpt ett hundratals klienter – kvinnor och män  av alla åldrar att ta steget mot ett hälsosammare liv och komma i form.
Dieterna  är snickrade efter mina egna erfarenheter och kunskaper för att  sedan utformas specifikt utifrån individens behov,  mål och utveckling. Jag har använt mig av allt från klassiska byggar-dieter, periodiska fasta, paleolitisk kost till att utforma upplägg åt vegetarianer, det är en blandad kompott och den ena är inte den andra lik.
I flikarna nedan ”Portfolion” , får ni ta del av ett axplock av dem senaste tillskotten.

”Att hålla och lägga upp en vettig diet handlar inte för mig om en 8-10v crash-course-diet där du hardcore svälter dig i form och sen är det slut. För mig handlar det om en livsstils förändring som tar dig till ditt mål utan att isolera dig från sociala evenemang och tillställningar samtidigt som den främjar hälsoaspekterna och näringen som finns att hämta från livsmedel. Utan att begränsa din mat. Din diet ska främja ditt liv, inte stjälpa. Det är vad jag förespråkar för alla mina adepter oavsett om målet är viktnedgång, viktuppgång, utveckling eller förvandling.
Det är ingen diet, det är en livsstil.”